1 . Guarda-roba.
L’organització del Cros 3Turons – La Diablada posarà a disposició de tots els corredors/es un servei de guarda-roba el dia de la cursa. Aquest servei romandrà obert a partir de les 7.45 hores del mateix dia de la prova, diumenge 21 de novembre de 2021. Es prega a tots els i les participants no esperar fins a darrera hora per fer-ne ús i d’aquesta manera evitar possibles aglomeracions.

2. Avituallaments.

  • Un avituallament líquid a l’Estany del Parc de la Creueta del Coll (als 5’27km aproximadament)
  • Un avituallament sòlid a l’arribada i beguda isotònica

3. Prevenció i salut.
El més important és la teva salut, així que l’organització del Cros 3Turons – La Diablada i el FC Martinenc han decidit fer una aposta decidida pel control, l’esport sense risc i la salut de cada un dels i les corredors/es.

D’aquesta manera, a tots aquells/es corredors/es que ens acreditin que han passat una revisió mèdica amb prova d’esforç els seran reemborsats 3 € de la inscripció.

Aquesta revisió ha d’haver estat realitzada en els darrers dotze mesos, i per acreditar-la cal enviar un mail amb còpia del certificat de la prova d’esforç a info@cros3turons-ladiablada.cat.

Una vegada validat el document, el mateix dia de la recollida del dorsal es farà entrega dels 3 € corresponents.

La data límit per fer arribar la documentació serà el dimarts 9 de novembre.

4. Serveis.
Perquè som conscients que visitar l’infern pot comportar mals de panxa i nervis d’últim moment, no us preocupeu, ja que podreu disposar d’urinaris portàtils a la vostra disposició molt a prop de la zona de sortida.

Però tingueu present que abans de donar el tret de sortida revisarem que no hi hagi ningú de vosaltres amagat en cap d’aquests petits habitacles. Si finalment heu vingut… us tocarà córrer sense excuses.

5. Suport i seguretat constant al corredor.
Visitar l’infern no serà fàcil, però nosaltres estarem preparats per a qualsevol imprevist.

Al recorregut hi haurà dues ambulàncies medicalitzades, metges i tècnics sanitaris, amb una carpa assistencial a l’arribada.

L’organització i els i les responsables de cada un dels turons disposen de comunicació d’última generació per resoldre qualsevol imprevist i vetllar per la vostra seguretat.

Això sí, la crema solar per a les cremades que pugueu rebre al passar per dins l’infern és cosa vostra, que ja som grandets i grandetes…

Atenció! En aquesta nova edició caldrà que porteu la mascareta posada fins al moment just de donar la sortida. Aquells/es que tingueu una dentadura deteriorada espereu a fer alguns metres més amb la mascareta posada i així evitareu sortir a les fotografies i generar contingut que després no podrem editar.

Segons les recomanacions actuals per la situació derivada de la pandèmia per la Covid-19, el Cros realitzarà les actuacions oportunes per arribar als protocols establerts en tot moment.

6. Fotografies.
Dins del recorregut hi haurà distribuïts tres fotògrafs especialitzats en esdeveniments esportius. Tu posa la millor cara (si en algun moment pots), una mica de postureo, adient per postejar un «Aquí, sufriendo», quan et recuperis dels cruiximents, 10 dies després. Va, que no sempre es pot tenir un record d’una visita a l’infern.

7. Classificacions.
L’organització publicarà al plafó de meta els resultats i la classificació de la cursa, així com els temps parcials de cada turó. La informació serà publicada l’endemà de la finalització al web oficial de la cursa.

Però recorda, aquesta no és una cursa més. El temps no és el més important, sinó completar-la i explicar-ho després. Aquest serà el teu millor diploma.

8. Avantatges.
Córrer el 3Turons-La Diablada comporta molts avantatges, que anirem explicant gràcies als nostres patrocinadors i col·laboradors. Només cal aportar el justificant de corredor/a a cada un d’ells.

De moment disposes de:

  • 10% de descompte material esportiu a Benito Sports (no acumulable a altres ofertes)
  • Matricula gratuïta i obsequi si et dones d’alta al CEM Guinardó.

9. Tu.
Voluntaris i voluntàries, agents, personal sanitari, personal de manteniment, premsa, fisioterapeutes, tècnics i organització.

Som més de 250 persones mobilitzades aquest dia per a tu: Gaudeix del teu Cros, només 555 podreu experimentar aquesta única aventura. Si ja ets un o una de la llista… enhorabona, benvingut a l’infern, benvinguda al Cros 3Turons – La Diablada!

Search