Saltear al contenido principal

El Cros 3Turons- La Diablada fa tastar l’infern a més de mig miler de participants

La novena edició del Cros 3Turons – La Diablada ha tornat a ser un èxit amb 555 participants inscrits que han suat de valent per tal de superar l’exigent recorregut de 12 quilòmetres en el que han afrontat el Turó del Carmel, el Turó de la Creueta del Coll i el Turó de la Rovira.

Amb sortida i arribada a la Plaça d’Alfons el Savi i un traçat pel Districte d’Horta- Guinardó, el Cros 3Turons – La Diablada, un dels més exigents i durs de la ciutat, ha estat novament una festa des de la sortida fins l’arribada del darrer corredor, amb animacions, avituallaments de qualitat i un ambient molt festiu tot i que la temperatura ha marcat mínims del present mes de novembre.

Xavi Sebastià, amb un temps de 52 minuts i 56 segons ha estat el vencedor absolut de la cursa, per davant del múltiple campió Ricardo Esclápez (55m 15s) i de Sergi Martínez (59m 19s), que ha completat el podi.

En categoria femenina, Laura Sanzberro s’ha imposat amb autoritat amb un temps de 1h 3m 56s, superant Anna Fernández (1h 4m 18s) i Núria Artells (1h 6m 11s).

“La cursa és molt xula, és un plaer tenir aquest Cros enmig de Barcelona. Ha estat una cursa molt ràpida, i molt divertida pels tres turons. És un plaer competir amb aquesta animació, en un ambient molt “guapo””, ha declarat el vencedor Xavi Sebastià.

“El recorregut és maquíssim, i a més les vistes de Barcelona són molt xules, avui especialment amb aquest dia tan blau que ha fet. És un cros molt trencacames, m’ho han posat molt difícil però estic molt contenta d’haver guanyat”, ha afirmat Laura Sanzberro, després del seu triomf en categoria femenina.

A banda de la versió competitiva, també s’ha celebrat la popular Caminada, que fa part del recorregut de forma més pausada, gaudint d’una manera diferent de les vistes.

L’entrega de premis ha comptat amb autoritats del Districte d’Horta – Guinardó, com la regidora de Districte Rosa Alarcón, així com el president del FC Martinenc, Manuel Dengra, que han fet entrega de les Forques del Triomf als guanyadors.

En una jornada molt festiva, els corredors i corredores s’han exigit al màxim i ja poden començar a preparar-se per l’edició del proper any, que tornarà a ser una visita a l’infern per la duresa del cros.

Volver arriba