Saltear al contenido principal

Tot preparat per al Cros 3Turons – La Diablada 2022!

El dia s’apropa i tot és a punt. Aquest diumenge, 20 de novembre de 2022, torna el Cros 3Turons – La Diablada, amb la novena edició de la prova. Aquest divendres i dissabte ja hi ha la prèvia: la recollida dels dorsals al CEM Guinardó.

El Cros tornarà a comptar amb 555 corredors i corredores (amb més d’un centenar de dones participants, rècord de la prova), que sortiran a les 8.30h des de la plaça d’Alfons el Savi -on hi haurà la línia de meta, sortida i arribada- per afrontar l’ascens, i el descens, als tres turons que donen nom a la prova: el Carmel, la Creueta del Coll i la Rovira. Un recorreguit d’aproximadament 12 quilòmetres, amb un desnivell acumulat d’uns 1.400 metres.

Un recorregut trencacames, però molt vistós, pels espais que recorre, per les perspectives de la ciutat que ofereix als corredors, i pel seguit de personatges amb què s’aniran trobant els i les participants: els últims anys s’hi han vist reencarnacions d’Elvis, una barrera de peatges (?), personatges d»El Joc del Calamar’, un pallasso molt inquietant, un Rocky, àngels i dimonis…

El guanyador i la guanyadora rebran la Forca del triomf, que aixecaran a l’escenari habilitat a la zona d’arribada. Hi haurà el premi Joventut Divina per al corredor o la corredora de més experiència (de més edat, vaja!) d’entre els i les que acabin la prova, a més de música, regals, sorpreses, i el bon ambient d’eufòria i esgotament mesclats de quan s’acaben proves tan dures com aquesta.

El 2021 els vencedors de la prova van ser Ricardo Esclápez, amb un temps de 54′ 27», i Marina Burgaya (1h 03’22»). Burgaya, vencedora de les quatre últimes edicions, no repeteix enguany, però sí Esclápez, que també és repetidor quant a triomfs, havent estat primer ja el 2015 i el 2018.

Des de les xarxes socials del Cros, @diabladafcm, tant a Twitter com a Facebook i Instagram, farem un seguiment exhaustiu de la prova, des de dins! A més, cinc fotògrafs completaran la difusió de la prova.

Com sempre, molta sort i gaudiu molt el Cros 3Turons – La Diablada! Com el trobàvem a faltar!

#SomDiablada

Volver arriba