Cros3Turons LaDiablada

El Cros 3Turons – La Diablada retorna amb una magnífica posada en escena

Barcelona (21-11-2021).- La 8a edició del Cros 3 Turons – La Diablada, organitzada pel FC Martinenc, s’ha tornat a celebrar avui dos anys després amb una gran participació i un ambient festiu al Districte d’Horta-Guinardó, on 555 participants han hagut d’enfrontar-se als turons del Carmel, la Creueta del Coll i la Rovira en un recorregut de quasi 12km i un desnivell acumulat de 1.400 metres. Les victòries han estat per Ricardo Esclápez (Saty&Ananda) amb un temps de 54 minuts i 27 segons i per Marina Burgaya (Katoa) en categoria femenina amb un temps de 1 hora 3 minuts i 22 segons.

La cursa no ha decebut i ha complert amb el seu relat: És probablement el Cros més dur de Barcelona i es viu de forma privilegiada ja que la participació està limitada únicament a 555 corredors i corredores, que viuen una enorme experiència amb animacions al llarg de tot el recorregut.

Amb sortida i arribada davant de la Seu del Districte d’Horta – Guinardó, el cros s’ha iniciat a les 08:30h acompanyat d’una climatologia favorable per a l’activitat esportiva, i amb molts al·licients per als participants: un avituallament intermedi, un recorregut exigent i les ganes de superar-se davant unes vistes espectaculars de la capital catalana.

El primer en creuar la meta ha estat novament Ricardo Esclápez, que ha ja havia triomfat en dues ocasions prèvies en el Cros, per davant de Txia Armadàs (Gas Mountain) i Sergi Matas (Fast Triatlon), que han completat el podi absolut de la cursa. En categoria femenina el podi ha estat per Marina Burgaya -quarta victòria consecutiva en la prova-, Núria Artells i Meritxell Velasco (Katoa).

Dels 555 inscrits a la cursa hi havia un total de 97 dones, un augment significatiu respecte a edicions anteriors. I es que després de dos anys d’aturada com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19 hi havia moltes ganes de tornar a disputar un cros tan atractiu. Finalment pràcticament 500 corredors han creuat la línia de meta, animats pel públic assistent a la línia de meta i pels punts forts del recorregut.

El president del FC Martinenc, Manuel Dengra i la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón, així com altres autoritats representants del club i del districte, han fet entrega dels premis als vencedors de les diferents categories. Amb la cerimònia de premis s’ha posat punt i final a una jornada molt esperada que s’ha desenvolupat amb gran èxit esportiu i organitzatiu.

#SomDiablada

guanyador_Crosmburgaya

Els vencedors de la 8a edició del Cros 3Turons – La Diablada, Ricardo Esclápez i Marina Burgaya