IMG 1049

El 21 de novembre torna el Cros 3Turons – La Diablada!

Benvolgut corredor, benvolguda corredora,

Començar el text dient que han estat uns mesos complicats per a tothom, que ha estat un any i mig difícil seria tan tòpic com vertader. La família del Cros no ha estat exempta de totes les circumstàncies complicades que hem viscut com a societat tot aquest temps. Per tant, el primer que volem fer és desitjar-vos que n’hagueu sortit forts i fortes, o enviar-vos força a tots i totes, ens fa falta.

Us hem trobat a faltar, i teníem moltes ganes de reprendre el nostre Cros per donar novament una nova senyal d’anar cap endavant, de retornar a allò que ens feia gaudir abans que tot s’aturés.

Aprofitem també per enviar molts ànims a totes les entitats, empreses i gent del sector de les curses que ho han passat malament durant tot aquest temps, així com als/les corredors/es i voluntaris/es que s’han quedat sense fer allò que tant els agrada.

Gràcies a tots i totes per esperar-nos, veure’ns novament en unes setmanes serà la millor de les notícies.

Després d’aquesta introducció necessària, anem amb el comunicat que tant esperàvem!

Corredors i corredores, aficionats a les curses populars, autotorturadors i trencacames,

Fa un any vam haver de posposar la 8a edició del Cros 3Turons – La Diablada «per un tema». Ens va doldre, però no era viable. I amb moltes ganes vam anunciar que sí, que tornaríem el 2021. La data s’apropava i se’ns va començar a fer una muntanya (o un turó…) tot plegat: gestiona permisos, mobilitza voluntaris i voluntàries a punta de pistola… i el que és pitjor: lleva’t un diumenge abans de les 5h del matí…

Però ens havíem compromès i la gent del Cros 3Turons – La Diablada, en general, som gent de paraula. I sí, potser devem calers a algú, i segurament ens hem endut algun carro d’un supermercat d’un centre comercial, i és veritat, reomplim els avituallaments amb aigua de l’interior de les Fons de Montjuïc. Però amb el Cros no es juga, tu.

Així doncs, apunteu la data: diumenge 21 de novembre de 2021. Serà la vuitena edició d’un cros consolidat com un dels més durs i divertits de Barcelona, que com diu el seu nom tornarà a passar per tres turons clàssics de la ciutat: els del Carmel, la Creueta del Coll i la Rovira, configurant una distància total d’uns 12 km (distància oficialment mesurada amb cinta mètrica de sastre).

La següent pregunta (segur que heu fet scroll buscant la data, rodeta avall, i us heu perdut part del text… mira que sou borinots)… la següent pregunta que segur que ens fareu serà: «Però quan obriu les inscripcions?».

Al brainstorming per redactar aquesta notícia hi va haver un profund debat. Som gent creativa i enginyosa i li varem dedicar una mica més de… tres minuts de debat.

Finalment hi va haver quòrum, i la resposta escollida ha estat:

Quan ens doni la gana!

Seguiu-nos a Twitter i a Instagram i per aquests canals donarem l’ordre de sortida, anunciarem quan obrim inscripcions. Recordeu, són només 555 dorsals, que com sabeu per experiència s’esgoten molt abans del que es posa dur el pa quan el compreu on no toca. Sabreu quan obrim inscripcions si feru follow als nostres canals a les xarxes socials:

@DiabladaFCM, el nostre compte de Twitter
L’Instagram del Cros 3Turons – La Diablada!

De fet, el dilluns 25 d’octubre ja hem anunciat que s’obriran el divendres, 29 d’octubre. Però seguiu-nos igualment, va!

I si us plau, no ens envieu més mails i missatges privats, no ens interessen cap de les vostres històries per aconseguir dorsals, carregeu els dispositius, aneu fent refresh (F5 si ja teniu una edat…), no mengeu amb les mans brutes i estigueu atents.

Corredors, corredores, el Cros 3Turons – La Diablada ha tornat!

#SomDiablada