1 . Guarda-roba.
L’organització del Cros 3Turons – La Diablada posarà a disposició de tots els corredors/res un servei de guarda-roba el dia de la cursa. Aquest servei romandrà obert a partir de les 07:45 hores. Es prega a tots els participants no esperar fins a darrera hora per fer-ne ús i d’aquesta manera evitar possibles aglomeracions.

2. Avituallaments.

  • Un avituallament líquid a l’Estany del Parc de la Creueta del Coll. (5,27km)
  • Un avituallament sòlid a l’arribada i beguda isotònica .

3. Prevenció i salut.
El més important és la teva salut, així que l’organització del Cros 3Turons i el FC Martinenc han decidit fer una aposta decidida pel control, l’esport sense risc i la salut de cada un dels corredors/es.

D’aquesta manera, tots aquells corredors/es que ens acreditin que han passat una revisió mèdica amb prova d’esforç els hi seran reemborsats 3€ de la inscripció.

Aquesta revisió ha d’haver estat realitzada en el darrers dotze mesos, i per acreditar-ho cal enviar un mail amb una còpia del certificat de la prova d’esforç a info@cros3turons-ladiablada.cat.

Una vegada validat el document, el mateix dia de la recollida del dorsal es farà entrega dels 3€ corresponents.

La data límit per fer arribar la documentació serà el dimarts 12 de novembre.

4. Serveis.
Perquè som conscients que visitar l’infern pot comportar mals de panxa i nervis d’últim moment, no us preocupeu ja que podreu disposar d’urinaris portàtils a la vostra disposició molt a prop de la zona de sortida.

Però tingueu present que abans de donar el tret de sortida revisarem que no hi hagi ningú de vosaltres amagats en cap d’ells, si finalment heu vingut… us tocarà córrer sense excuses.

5. Suport i seguretat constant al corredor.
Visitar l’infern no serà fàcil però nosaltres estarem preparats per qualsevol imprevist.

En el recorregut hi haurà dues ambulàncies medicalitzades, metges i tècnics sanitaris, amb una carpa assistencial a l’arribada.

Els organitzadors i els responsables de cada un dels turons disposen de comunicació d’última generació per resoldre qualsevol imprevist i vetllar per la teva seguretat.

Això sí, la crema solar per les cremades que puguis rebre al passar per dins l’infern és cosa teva.

6. Fotografies.
Dins del recorregut hi hauran distribuïts tres fotògrafs especialitzats en esdeveniments esportius, tu posa la millor cara (si en algun moment pots) que no sempre es pot tenir un record d’una visita a l’infern.

7. Classificacions.
L’organització publicarà en el plafó de meta els resultats i la classificació de la cursa, així com els temps parcials de cada turó. La informació serà publicada a l’endemà de la finalització a la web oficial de la cursa.

Però recorda, aquesta no és una cursa més. El temps no és el més important, sinó completar-la i explicar-ho després. Això serà el teu millor diploma.

8. Avantatges.
Corre el 3Turons-La Diablada comporta moltes avantatges, que anirem explicant en els propers dies gràcies al nostres patrocinadors i col·laboradors. Només cal aportar el justificat com a corredor/a en cada un d’ells.

De moment disposes de:

9. Tu.
Voluntaris, agents, sanitaris, personal manteniment, premsa, fisioterapeutes, tècnics i organitzadors.

Som més de 250 persones mobilitzades aquest dia per a tu, gaudeix del teu Cros, només 555 podreu experimentar aquesta única aventura. Si ja ets un d’ells.. enhorabona benvingut/a a l’infern, benvingut al Cros 3Turons-La Diablada!

Search