El ‘Cros 3Turons-La Diablada’ arriba a la seva quarta edició consolidada ja com una prova diferent dins el calendari de curses de la ciutat de Barcelona.

 

Què és?
El ‘Cros 3Turons’ va néixer l’any 2013 amb el desig de descobrir, dins de la ciutat de Barcelona, un indret incomparable per a la pràctica de l’esport a l’aire lliure com és el Parc dels Tres Turons. Caracteritzada per la seva duresa, la cursa combina forts desnivells amb uns paisatges espectaculars dins de la nostra estimada ciutat.

Qui som?
Després d’un any de col·laboració amb la Unió Excursionista de Catalunya d’Horta, enguany el Futbol Club Martinenc, una de les entitats esportives amb més història del Districte d’Horta-Guinardó, assumeix en solitari l’organització de la prova. Així, el club afegeix el segell de ‘La Diablada’ a una cursa que espera que segueixi pel mateix bon camí que els darrers tres anys.

On?
La principal gràcia d’aquesta cursa és el seu recorregut, que recorre el Parc dels Tres Turons, un dels indrets naturals més bonics, i alhora desconeguts, de la ciutat de Barcelona. Format pel Turó de la Creueta del Coll, el Turó de la Rovira i el Turó del Carmel –els dos primers situats en el Districte d’Horta-Guinardó, el darrer en el de Gràcia–, el Parc és el marc ideal per realitzar una cursa d’aquestes característiques.

Quan?
Enguany, el ‘Cros 3Turons-La Diablada’ tindrà lloc el proper 13 de novembre. Les inscripcions per apuntar-s’hi estaran obertes a partir de les 22h. del dia 14 d’octubre.

A qui ens dirigim?
A tots aquells amants de l’esport que vulguin gaudir d’una carrera diferent a la resta que es disputen al llarg de l’any a la ciutat de Barcelona. Cal tenir en compte, però, que és una cursa dura, no apta per a tothom. Això sí, per tal de preservar el medi natural i evitar aglomeracions, la cursa només està oberta a 500 participants, un número de places molt per sota de la demanda.

Per què ho fem?
En primer lloc, perquè creiem en l’esport com una eina de salut i d’oci, i que sortir a córrer és una manera magnífica de cuidar-se i de conèixer gent nova. I en segon lloc, perquè ens estimem el nostre districte i la nostra ciutat i volem donar a conèixer paratges tan fantàstics com el Parc dels Tres Turons.

Search