Amb la mirada posada en la cursa del proper 13 de novembre, des del FC Martinenc i el CEM Guinardó us volem proposar la manera d’arribar el millor preparats possible al ‘Cros3Turons-La Diablada’.

Per això, organitzarem una sèrie d’entrenaments gratuïts per arribar en la millor forma possible a la cita. Els entrenaments, que estaran oberts a qualsevol persona major de 18 anys, estigui o no inscrita al cros, tindran lloc cada divendres –a partir del 14 d’octubre– de 19 a 20 h. El lloc de trobada serà a la recepció del CEM Guinardó (C. Telègraf 31-45).

Donada la duresa del repte –12 km. de recorregut i 1.010 m. de desnivell acumulat–, hem cregut convenient organitzar aquestes sessions de preparació. L’exigència del recorregut és un dels trets diferencials d’aquest ‘Cros 3Turons-La Diablada’ i és per això que volem que tothom hi arribi el màxim de preparat possible. I és que entenem que com més dur és el repte, més gran és la satisfacció d’acabar-lo.

Per últim, el darrer divendres (11 novembre, 19 hores) repetirem una jornada especial que tant èxit va tenir l’any passat: una sessió d’estiraments i de prevenció de lesions.

(Per aquesta sessió caldrà reservar plaça via mail a: info@cros3turons-ladiablada.cat)

Vine i entrena’t amb nosaltres!

Search