Per a tots aquells que vulguin viure el Cros 3Turons – La Diablada però d’una manera més relaxada i no tan competitiva,  l’organització ha preparat una passeig pel cel enlloc de desafiar l’infern. Una caminada per un dels Turons amb millors vistes de Barcelona, el Turó de la Rovira.

Per a la gent gran, abonats, socis, o nens/es que que no volen l’exigència de la cursa obrim la possibilitat de la Caminada Popular, una manera diferent de viure el Cros 3Turons- La Diablada i de sumar-se a la festa organitzada pel FC Martinenc.
L’inici de la caminada serà el mateix dia del Cros a les 08:45h a la seu del districte d’Horta Guinardó  i el recorregut passarà pel Turó de la Rovira, amb una distància aproximada de 5 km, majoritàriament per camins de terra, però també amb asfalt.

El recorregut estarà guiat per monitors del FC Martinenc-CEM Guinardó, que s’encarregaran d’acompanyar als participants a la Caminada.

Per només 5€ tindràs dret a participar a la Caminada  Popular i a la bossa del corredor amb obsequis. Les inscripcions només són disponibles presencialment a la recepció del Centre Esportiu Municipal del Guinardó.

Sino vols viure l’infern, vine a tocar el cel amb la Caminada del Cros 3 Turons-La Diablada.

L’èxit per a nosaltres serà per sobre de tot la teva assistència. Fes esport i gaudeix del que sense cap mena de dubte és també la TEVA Caminada.

Benvingut/da estimat/ada Diable.

REGLAMENT CAMINADA CROS 3TURONS-LA DIABLADA:

1. Denominació.
La Caminada popular 3Turons-La Diablada és una caminada organitzada pel Futbol Club Martinenc que es durà a terme a la ciutat de Barcelona el proper 13 de novembre, la Caminada s’iniciarà a les 08:45 del matí i recorrerà un dels turons més significatius i màgics de Barcelona, el Turó de la Rovira.

2. Participació.
Aquesta caminada està dirigida a tothom que ho desitgi, sense distinció de nacionalitat, sexe, que estigui federada o no. I que prèviament hagin fet la inscripció de manera correcta. L’edat mínima per participar és de 16 anys (complerts abans del 13). Si assisteixen menors caldrà que vinguin acompanyats per un adult, aquest menors no hauran de pagar cap concepte, ni disposaran de bossa d’obsequi, encara que podran gaudir de tots els estands i obsequis que es donin a l’arribada.

3. Distancia i recorregut.
La distància aproximada de la Caminada és de 5 Km, transcorre majoritàriament per terra de camins, tot i què també hi ha circuit d’asfalt.
La sortida i arribada serà davant la Seu del Districte d’Horta-Guinardó, a la Casa de les Altures o dit també les Aigües. (metro línia groga L4 Alfons X)
El recorregut estarà guiat per monitors del FC Martinenc-CEM Guinardó, qui s’encarregaran d’acompanyar als participants a la Caminada.

4. Equipament.
Els participants s’hauran d’equipar amb roba i calçat esportiu, abrigats correctament tal i com es recomana pel mes de l’any que s’efectuarà.

5. Controls i parades.
Hi haurà una aturada tècnica a dalt del Turó de la Rovira, per gaudir de les vistes, recuperar esforços i prendre imatges panoràmiques. Es recomana portar a sobre una ampolla d’aigua per hidratar-se correctament.

6. Les inscripcions.
Les inscripcions són personals i intransferibles.
El fet de no retirar la bossa d’obsequi en els dies establers significa la renúncia als mateixos, a la bossa d’obsequis i a la participació de la mateixa caminada.
Les inscripcions es tancaran el dimarts 8 de novembre.
Les bosses d’obsequis dels  participants s’entregaran el divendres 11 i dissabte 12 de novembre, en el Centre Esportiu Municipal Guinardó, de 9 del matí fins a les 19 de la tarda.
En cas de forta pluja, suspensió i/o causes majors SI es retornarà el pagament de la inscripció, l’organització no assumirà cap responsabilitat o compensació alguna que no sigui la devolució de l’import.

Search