Per a tots aquells que vulguin viure el Cros 3Turons – La Diablada però d’una manera més relaxada i no tan competitiva,  l’organització ha preparat una passeig pel cel enlloc de desafiar l’infern. Una caminada per un dels Turons amb millors vistes de Barcelona.

Per a la gent gran, abonats, socis, o nens/es que que no volen l’exigència de la cursa obrim la possibilitat de la Caminada Popular, una manera diferent de viure el Cros 3Turons- La Diablada i de sumar-se a la festa organitzada pel FC Martinenc.

L’inici de la caminada serà el mateix dia del Cros a les 08:45h a la seu del districte d’Horta Guinardó  i el recorregut passarà  majoritàriament per camins de terra, però també amb asfalt.

El recorregut estarà guiat per monitors del FC Martinenc-CEM Guinardó, que s’encarregaran d’acompanyar als participants a la Caminada.

Per només 5€ tindràs dret a participar a la Caminada  Popular i a la bossa del corredor amb obsequis. Les inscripcions només són disponibles presencialment a la recepció del Centre Esportiu Municipal del Guinardó.

Sino vols viure l’infern, vine a tocar el cel amb la Caminada del Cros 3 Turons-La Diablada.

L’èxit per a nosaltres serà per sobre de tot la teva assistència. Fes esport i gaudeix del que sense cap mena de dubte és també la TEVA Caminada.

Benvingut/da estimat/ada Diable.

REGLAMENT CAMINADA CROS 3TURONS-LA DIABLADA:

1. Denominació.
La Caminada popular 3Turons-La Diablada és una caminada organitzada pel Futbol Club Martinenc que es durà a terme a la ciutat de Barcelona el proper 17 de novembre, la Caminada s’iniciarà a les 08:45 del matí i recorrerà un dels turons més significatius i màgics de Barcelona.

2. Participació.
Aquesta caminada està dirigida a tothom que ho desitgi, sense distinció de nacionalitat, sexe, que estigui federada o no. I que prèviament hagin fet la inscripció de manera correcta. L’edat mínima per participar és de 16 anys (complerts abans del dia 17 de novembre). Si assisteixen menors caldrà que vinguin acompanyats per un adult, aquest menors no hauran de pagar cap concepte, ni disposaran de bossa d’obsequi, encara que podran gaudir de tots els estands i obsequis que es donin a l’arribada.

3. Distància i recorregut.
La distància aproximada de la Caminada serà d’entre 7 i 9 km, transcorreran majoritàriament per terra de camins, tot i què també hi ha circuit d’asfalt.
La sortida i arribada serà davant la Seu del Districte d’Horta-Guinardó, a la Casa de les Altures o dit també les Aigües. (metro línia groga L4 Alfons X)
El recorregut estarà guiat per monitors del FC Martinenc-CEM Guinardó, qui s’encarregaran d’acompanyar als participants a la Caminada.

L’organització de la Caminada espera que tots els seus participant, siguin respectuosos amb el medi existent, la natura i les normes de circulació per a vianants.

El recorregut podrà ser modificat per l’organització per causes alienes i/o de força major, sempre que les autoritats competents ho aconsellin pel bon funcionament de la mateixa.

  1. Equipament.

Els participants s’hauran d’equipar amb roba i calçat esportiu, abrigats correctament tal i com es recomana pel mes de l’any que s’efectuarà.

S’estableix com equipament oficial de la cursa, la samarreta tècnica d’obsequi del Cros 3Turons-La Diablada, tot i que si les condicions són més extremes caldrà fer ús de roba d’abric.

  1. Controls i parades.

Hi haurà una aturada tècnica a dalt dels turons, per gaudir de les vistes, recuperar esforços i prendre imatges panoràmiques. Es recomana portar a sobre una ampolla d’aigua per hidratar-se correctament.

  1. Les inscripcions.

Les inscripcions són personals i intransferibles.

El fet de no retirar la bossa d’obsequi en els dies establers significa la renúncia als mateixos, a la bossa d’obsequis i a la participació en la Caminada.

Les inscripcions es tancaran el dimarts 12 de novembre.

Les bosses d’obsequis dels participants s’entregaran el divendres 15 i dissabte 16 de novembre, en el Centre Esportiu Municipal Guinardó, de 9 del matí fins a les 19 de la tarda.

En cas de forta pluja, suspensió i/o causes majors SI es retornarà el pagament de la inscripció, l’organització no assumirà cap responsabilitat o compensació alguna que no sigui la devolució de l’ import.

  1. Dades i acceptació.

En inscriure’s a la Caminada 3Turons-La Diablada, els participants donen el seu consentiment per a que el Futbol Club Martinenc, per si mateix o mitjançant terceres entitats, tracti automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers a l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per fer-ho, hauran de sol·licitar-ho per escrit a l’organització del Cros 3Turons-La Diablada (FC Martinenc, c/ Telègraf 31-45, 08041 Barcelona). Així mateix i d’acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació del Cros 3Turons-La Diablada (reproducció de fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació general, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.
Conforme disposa l’article 11 de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant autoritza la cessió de dades de caràcter personal a tercers, exclusivament per a la finalitat d’organització d’esdeveniments esportius, a tercers dedicats fonamentalment a l’àmbit de l’organització d’esdeveniments esportius. Aquesta autorització té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, i en qualsevol moment es podrà denegar el consentiment prestat o exercitar qualsevol dels drets esmentats a través dels canals detallats en el paràgraf anterior.

Així també la signatura de la inscripció dels participants (i també en la inscripció per la via de la web), implica haver llegit, entès i adquirit el compromís que a continuació s’exposa:

“Certifico que em trobo en bon estat físic, eximeixo al FC Martinenc, els espònsors, col·laboradors o patrocinadors comercials, directius, als treballadors de l’empresa organitzadora de l’esdeveniment i a la resta d’organitzadors, de tota responsabilitat que es pogués derivar de la meva participació en l’esdeveniment, com la pèrdua d’objectes personals, robatoris o altres circumstàncies.”

“Renuncio a tota acció legal que pogués derivar-se de la meva participació a l’esdeveniment. Autoritzo als organitzadors de l’esdeveniment que pugui gravar totalment o parcialment la meva participació en la mateixa, mitjançant fotografies, pel·lícules, televisió, radio i vídeo i qualsevol altre mitjà conegut o per conèixer, i cedeixo tots els drets relatius a la seva explotació comercial i publicitària que considerin oportú exercir, sense dret per part meva a rebre capo compensació econòmica o de cap altre tipus”.

“Accepto entendre que la participació a l’esdeveniment està sota la meva responsabilitat i propi risc, i entenc que l’organització i el FC Martinenc declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin ocasionar durant la prova, fets a la meva persona o a terceres persones”.

El Servei Mèdic del FC Martinenc considera important sometre’s prèviament a un reconeixement mèdic, i recomana a cada participant fer-se les proves corresponents periòdicament per a la confirmació d’estar en les condicions òptimes per quest tipus de proves esportives.

  1. Filosofia i objectius.

El FC Martinenc vol desitjar a tots els participants de la Caminada una bona matinal esportiva, on regni l’esperit de companyonia,la fomentació dels bon hàbits saludables i el respecte a la natura.

L’èxit per a nosaltres serà per sobre de tot la teva assistència. Fes esport i gaudeix del que sense cap mena de dubte és també la TEVA Caminada. Benvingut/da estimat/ada Diable.

Search