Cros 3turons 19 4

El Cros 3Turons – La Diablada tornarà el 2021

El Futbol Club Martinenc, organitzador del Cros 3Turons – La Diablada, anuncia mitjançant aquest comunicat que la 8a edició de la cursa, prevista per a finals d’aquest any, se celebrarà a finals de 2021.

La situació atípica que hem viscut -i estem vivint- aquest 2020, que ha capgirat el nostre dia a dia i que, en el món de les curses populars en concret, n’ha ajornat moltes i ha fet variar la celebració en d’altres casos, ens va obligar en un primer moment a repensar si podíem tirar endavant el Cros modificant-ne diversos aspectes organitzatius.

Amb tot, les particularitats del traçat -que la fan única en el panorama barceloní i català de curses atlètiques, què us hem de dir ;)- i les peculiaritats organitzatives ens han acabat encaminant cap a decidir aturar-nos aquest any per desitjar que, el novembre de 2021, la vuitena edició del Cros 3Turons – La Diablada pugui ser una realitat. Una decisió presa de mutu acord amb el Districte d’Horta-Guinardó i, per extensió, l’Ajuntament de Barcelona.

Us trobarem a faltar, atletes… trobarem a faltar que matineu per pujar (i baixar) tres cops a l’infern, que lluiteu per dues forques i que compartiu el recorregut amb estranyes criatures. Però el sentit comú, i la responsbilitat, ens fan prendre aquesta decisió. Ens enyorarem mútuament, ho sabem, però tornarem amb més ganes l’any que ve.

Aprofitem aquest comunicat per desitjar a la família del Cros 3Turons – La Diablada, a tots els i les que any rere any hi participeu i ens doneu suport, els millors desitjos enmig d’aquesta situació tan estranya que, en menor o major mesura, ens està afectant a tots.

Us esperem d’aquí un any!

#SomMartinenc #SomDiablada