Foto Cros

Nou èxit del Cros 3Turons – La Diablada 2019 en la seva setena edició

La setena edició del Cros 3Turons – La Diablada ha tornat a ser tot un èxit de participació i organitzatiu, en una jornada on més de 500 corredors han gaudit d’un dels circuits més durs i espectaculars de la ciutat de Barcelona Adrià Navarro, amb un temps de 54m 57s i Marina Burgaya, amb una marca de 1h 06 i 09 segons, han estat els vencedors absoluts.

Amb un recorregut de 12km que afrontava els turons del Carmel, la Creueta del Coll i de la Rovira, els participants han sortit puntuals a les 08:30h del matí en un dia assolellat però fred a la plaça Alfons el Savi.

Amb un recorregut trencacames, els participants han desafiat primer el turó del Carmel, per posteriorment dirigir-se a la Creueta del Coll i encarar el turó de la Rovira abans de tornar victoriosos a la zona de meta, on esperava un bon avituallament després de l’esforç realitzat.

El guanyador absolut, Adrià Navarro ha vist com en la seva setena participació -totes les disputades- ha aconseguit per fi pujar al primer graó del podi. “La meva millor posició havia estat la tercera en dues ocasions. Aquest any volia apretar, ha estat molt divertit i a la última baixada me l’he jugat. Guanyar aquí a casa, que és el meu barri de tota la vida, em fa molta il·lusió”, ha comentat Navarro, que ha destacat “el privilegi” de córrer a Barcelona en aquest recorregut.

Per la seva banda, Marina Burgaya ha guanyat per tercer any consecutiu en categoria femenina. “Volia revalidar el títol dels darrers dos anys perquè per mi és una cursa mítica al calendari. Ha estat una cursa dura perquè hem anat les tres de l’equip al davant però als últims dos quilòmetres he pogut marxar i guanyar. La organització i els voluntaris són un espectacle”, ha declarat molt feliç la guanyador.

Tots dos guanyadors han rebut els seus respectius premis, una forca diabòlica que els ha coronat com els més ràpids d’aquesta setena edició.

Una festa total, on els participants, independentment de la marca aconseguida, s’han divertit amb el recorregut, amb les animacions preparades i amb l’espectacle de participar en un Cros 3Turons – La Diablada cada cop més consolidat com una de les curses més boniques a la capital catalana.

Més de 280 voluntaris han ajudat a que la organització del Cros 3Turons – La Diablada fos un èxit, amb la firma i segell del FC Martinenc, entitat poliesportiva de més de 100 anys d’història que també fa una aposta decidida pel “running” i per la seva vinculació amb el districte d’Horta – Guinardó.