El Detall De La Clínica Dental Marín García, A La Bossa Del Corredor

La bossa del corredor cuidarà les dents dels corredors i corredores!

La prèvia del Cros 3Turons – La Diablada d’enguany implicarà tot un ritual: la recollida de dorsals. El divendres i el dissabte, al Centre Esportiu Municipal del Guinardó (Carrer Telègraf, 31-45, 08041 Barcelona) en horari de 9 a 19 hores, serà l’escenari de l’anada i vinguda dels més de 500 corredors i corredores que poques hores després s’enfrontaran al Cros.

L’entrega del dorsal i del xip també inclou un altre lliurament, el de la bossa del corredor, un detall per als i les participants de l’edició d’enguany que comptarà amb l’aportació d’un dels nostres patrocinadors, la Clínica Dental Marín García. Així, a cada bossa per al corredor hi haurà un raspall de dents gentilesa de la clínica, que a més farà un obsequi especial per als vencedors, masculí i femení, de la prova.

El detall de la Clínica Dental Marín García

El detall de la Clínica Dental Marín García

Recordeu, divendres i dissabte, en la recollida de xip i dorsal, rebreu també la bossa del corredor! En cas de voler recollir la bossa i el dorsal d’un/a altre/a corredor/a caldrà portar fotocòpia o fotografia del DNI de la persona absent.

Una injecció anímica per preparar millor el Cros, i en el cas d’aquest any per no tenir excusa per tenir cura de la vostra salut dental.