Complet

Dorsals exhaurits! El Cros 3Turons – La Diablada ho torna a fer!

El Cros 3Turons – La Diablada ho ha tornat a fer! Els dorsals s’han esgotat per un cros que s’ha convertit en tot un referent en les curses a Barcelona per la seva duresa, el seu atractiu i la seva originalitat. Els 555 corredors que prendran part del Cros 3Turons – La Diablada el proper 17 de novembre saben que no faran el millor temps de la seva vida, però són conscients que viuran una gran experiència.

El Cros 3Turons – La Diablada tanca així inscripcions, sense possibilitat d’ampliar participants o de fer excepcions. Els escollits hauran de viure l’infern de pujar els tres turons i fer en el menor temps possible un recorregut ideal per posar-se a prova. Tot sota l’organització del FC Martinenc, club poliesportiu centenari al cor del barri del Guinardó.