Cros 3 Turosn La Diablada 2018

Save the date: Cros 3 Turons – La Diablada 2019: 17 de novembre

El Cros 3 Turos – la Diablada 2019 ja té data oficial, serà el diumenge 17 de novembre de 2019, quan celebrarà la seva setena edició. Un cros consolidat com un dels més durs i divertits de Barcelona, amb el pas per tres turons clàssics de la ciutat, el del Carmel, el de la Creueta del Coll i el de la Rovira, i una distància total d’uns 12 km.

El proper divendres 18 d’octubre obrirem inscripcions per una cursa que en les seves edicions precedents sempre ha esgotat els dorsals existents, i on els corredors han visitat l’infern abans de poder considerar-se finishers del Cros 3 Turons – La Diablada.

Així que estimat “runner”, reserva la teva data en el calendari de curses i no perdis el temps en inscriure’t en el cros més apassionant de la ciutat.