DSC 4267

Un Cros 3 Turons – La Diablada per enmarcar!

La sisena edició del Cros 3 Turons – La Diablada s’ha celebrat amb gran èxit de participació pel Districte d’Horta – Guinardó. En una jornada on la meteorologia ha respectat els participants, el Cros s’ha pogut desenvolupar amb total normalitat i 555 participants han gaudit d’una de les curses més atractives de Barcelona.  Ricardo Esclápez, amb un temps de 51m i 13s i Marina Burgaya, amb un temps de 1h 1m 59s, han estat els vencedors absoluts en categoria masculina i femenina.

El Cros 3 Turons – La Diablada és una de les curses més dures i boniques de Barcelona, amb un recorregut de 12km i on s’ha de superar els tres turons de la Creueta del Coll, de la Rovira i del Carmel, per arribar a la seu del Districte d’Horta Guinardó, on s’ha donat la sortida a les 8:30h del matí.

Més de 200 voluntaris del FC Martinenc, entitat organitzadora de la cursa, han donat suport a tots els participants, i els han ofert una experiència esportiva fabulosa i «premium», ja que feia setmanes que es van tancar les inscripcions i molts «runners» s’han quedat amb les ganes de poder-hi participar.

Esclápez ha estat el primer en creuar la línia de meta, i l’han acompanyat al podi Eloi Moragues i Sergi Martínez, mentre que el podi femení ha estat per Burgaya, Meritxell Velasco i Laura Sanzberro. La resta de participants han anat superant de forma continuada l’infern proposat com a recorregut, fins i tot amb dos participants disfressats d’àngel i dimoni.

La cerimònia d’entrega de premis s’ha pogut celebrar sota una fina pluja, amb obsequis com sabates Munich o material dental de la Clínica Marín, patrocinadors de la cursa.

A destacar també els participants que han près part en la Caminada Popular del Cros, que han pogut gaudir d’una manera diferent de la cursa.

L’any vinent hi tornarem a ser!

DSC_5125

Som Martinen, Som Cros 3 Turons – La Diablada!