DSC 3795

Més del 50% d’inscrits en les tres primeres hores

Una bogeria. Sabem que teniu ganes de córrer el ‘Cros 3Turons-La Diablada’, però cada any ens sorpreneu més. Iniciem les inscripcions a les 6:16 del matí perquè ens va la marxa i perquè és un homenatge al 616, el veritable número del diable, però tot i així, la resposta ha tornat a ser espectacular.

Més de 100 persones han matinat i s’han inscrit entre les 6:16 i les 7h del matí. I en tres hores hem superat el 50% de les 555 places que tenim disponibles. Així que els que encara no ho heu fet, no badeu. Els dorsals volen i després tot seran lamentacions. Haureu de matinar, passareu fred i us fareu un fart de pujar i baixar; però ens esteu demostrant que val la pena.

El Toni, el Gerard i el Nicolás han estat els més matiners i, per tant, tindran els tres primers dorsals, mentre que la Marta ha estat la primera dona.

Som Diablada!