Diablada2018

Diumenge 18 de novembre torna el Cros 3Turons – La Diablada

La 6a edició del Cros 3 Turons – La Diablada serà una realitat el proper 18 de novembre de 2018. Després de les exitoses edicions anteriors, on s’ha penjat el “complet” en les inscripcions, la cursa torna amb força per oferir una de les proves més divertides i dures de Barcelona, on s’ha de superar els turons de la Creueta del Coll, la Rovira i el Carmel.

Tothom atent perquè un mes abans de la celebració de la prova, el dia 19 d’octubre a les 6:16 del matí s’obriran les inscripcions per aquest Cros 3 Turons – La Diablada, amb una distància de 12 km i un desnivell acumulat superior als 1.000 metres.

Les inscripcions estaran disponibles només per a 555 valents que s’atreveixin a desafiar l’infern.

El Cros 3Turons – La Diablada està organitzat pel FC Martinenc, club del barri del Guinardó poliesportiu amb més de 100 anys d’història.

Us hi esperem!