Cros 3 Turons Ladiablada 2017

Un Cros 3Turons – La Diablada 2017 per enmarcar!

La cinquena edició del Cros 3 Turons – La Diablada ja és història, i ha estat una cursa espectacular des del principi fins el final. Els 555 participants inscrits han pogut baixar i pujar de l’infern en un recorregut magnífic pels turons de la Rovira, Creueta del Coll i el Carmel. El guanyador d’aquesta cinquena edició ha estat Aleix Cunillera, amb un temps de 51 minuts i 25 segons, mentre que la guanyadora femenina ha estat Marina Burgaya, amb 1h 2 minuts i 38 segons.

TOTS ELS RESULTATS

A les 08:30h del matí ha començat ben puntual la cinquena edició del Cros 3Turons – La Diablada, amb la presència d’en Diablot i l’Angelet donant els últims consells als corredors abans de la sortida.

Els runners inscrits han hagut d’afrontar la primera dificultat del dia, el Turó de la Rovira, en un recorregut dels més durs de totes les curses que tenen lloc a Barcelona. Després era el torn del Turó de la Creueta del Coll, on els participants trobaven l’avituallament per agafar forces abans d’assolir el tercer dels turons, el del Carmel. A partir d’aquí, descens fins a l’arribada final, davant de la seu del Districte d’Horta- Guinardó.

Els corredors han pogut gaudir d’unes condicions meteorològiques ideals per fer una bona cursa, i el més ràpid de tots ha estat l’Aleix Cunillera, acompanyat al podi per Sergio Sánchez i Sergi Martínez. El podi femení ha estat per Marina Burgaya, Txell Jarque i Angèlica Esparza.

Al final del recorregut, els participants han trobat un avituallament amb aigua, beguda isotònica, plàtans i una xocolotada que ha fet tornar “al món terrenal” els 555 participants del Cros 3 Turons-La Diablada.

A banda del Cros, també han tingut especial protagonisme els participants de la Caminada, un centenar  d’esportistes que han preferit viure l’esdeveniment d’una manera més relaxada però gaudint dels espectaculars paisatges.

L’èxit d’aquesta cinquena edició no es pot entendre sense l’aportació dels voluntaris, indispensables per al bon funcionament de la cursa, i que s’han multiplicat per tal d’oferir els millors serveis als corredors.

El FC Martinenc, organitzador del Cros 3 Turons – La Diablada, vol felicitar a tots els participants, voluntaris i implicats a la cursa per aquesta sensacional matinal d’esport pel Districte.

Som Martinenc, som diables!