MUNICH2

Munich premiarà els millors del Cros 3Turons – La Diablada

L’empresa Munich, col·laboradora del Cros 3Turons – La Diablada, premiarà als millors classificats de la cursa aquest diumenge amb uns premis espectaculars: vambes i bosses Munich pel podi masculí i femení i pel més vetarà de la cursa.

El podi masculí rebrà la bossa model GYM BAG negre i  les vambes model RX-02 blaves, uns premis que encara faran córrer més als participants per tal de poder creuar la línia de meta en el menor temps possible.

MUNICH1

Per la seva banda, el podi femení tindrà com a obsequi la bossa GYM BAG blava i les vambes model RX -1 taronges.

MUNICH2

Finalment, el corredor més veterà rebrà la bossa GYM BAG gris i les vambes model  RX-3 negres.

MUNICH3

Uns premis de la millor qualitat possible i ben merescuts pels guanyadors del Cros 3Turons -La Diablada. La cursa suma un col·laborador de luxe que dóna més prestigi als guanyadors i un salt de qualitat pels premiats.