Entrenat 2015

Canvi de dia de la xerrada sobre psicologia esportiva

Tot i que estava prevista per demà dijous 9 de novembre, finalment la xerrada sobre psicologia esportiva tindrà lloc el proper divendres 17 per tal que hi pugui assistir el màxim de gent possible. Així, per demà queda anul·lada la ponència, i la sessió d’entrenament per preparar la carrera es farà amb total normalitat a l’hora prevista (de 19:30 a 20:30 h).

Vista la gran demanda i el vostre interès per assistir a la xerrada, des de l’organització del Cros 3Turons ens ho hem pogut muntar per canviar el dia i poder-ho fer el proper divendres, coincidint amb el dia de la recollida de dorsals. Entenem així, que més gent hi podrà ser.

Preguem disculpes per avisar amb tanta poca antelació i us animem a acompanyar-nos el proper divendres perquè de ben segur que serà una xerrada molt esclaridora i interessant.