AB 161113 0061

Esgotats els 555 dorsals!

Doncs ja ho tenim. Ja tenim els 555 valents que participaran a la 5a edició del Cros 3Turons-La Diablada. En un temps rècord, els  500 dorsals disponibles –més els 55 extres que finalment vam posar a la vostra disposició després– han quedat esgotats i el llistat de participants ja està totalment tancat.

El Cros 3Turons és una de les carreres més dures de Barcelona pels seus constants desnivells, però poder gaudir de les millors vistes de la ciutat bé s’ho val. I així ha quedat demostrat: en poc més de dues setmanes s’han omplert totes les places disponibles i 550 afortunats podran gaudir d’una experiència que esperem que tardin a oblidar.

Així, doncs, ens veiem el proper 19 de novembre. Teniu fins aleshores per preparar-vos perquè, ja us avisem que, per tocar el cel primer caldrà superar l’infern!