DSC3022

El 20 d’octubre obrim inscripcions! Només 500 dorsals disponibles!

El proper 20 d’octubre el Cros 3Turons – La Diablada obre inscripcions per a la seva cinquena edició, amb només 500 dorsals disponibles per tal de viure una de les curses més atípiques i amb més desnivell de la ciutat de Barcelona.

Un total de 12km per superar els tres turons amb vistes espectaculars: el Turó del Carmel, el de la Creueta del Coll i el la Rovira. Un recorregut fantàstic per gaudir però també per patir… degut a la duresa d’un traçat que ens recordarà a l’infern.

Si vols visitar l’infern, t’hauràs de llevar ben d’hora per tal de fer la inscripció. El proper 20 d’octubre a les 6:16 del matí –el verdader número del diable- s’obriran inscripcions per a la cursa, que es disputarà el 19 de novembre.

Només 500 corredors podran participar a la cursa, així que afanya’t el dia 20 en formular la teva inscripció. Un altre alicient és que el número de dorsal es donarà estrictament per ordre d’inscripció, així que si vols córrer amb el dorsal 1 hauràs de ser el primer en inscriure’t.

Viu el Cros 3Turons-La Diablada!